EETHUIS NEERBOSCH

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 4311 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Neerbosch. Meer weten? Ontdek meer

31 jan 2023 om 9:28 Gewoon goed zoals altijd
4 dec 2022 om 19:05 Top, wij hadden op tijd besteld en het zou om 1700 bezorgd worden en ze stonden om 1645 al voor de deur, alles was super warm en erg lekker!!
30 okt 2022 om 19:40 Veelste veel mayo in de kapsalon frikadel En had gevraagd friet goed doorbakken en 1 van de 2 kapsalons geen sla en toch gekregen met sla en slappe friet. En dan anderhalf uur wachten terwijl er staat binnen 38min. Heel slecht
29 okt 2022 om 18:20 Tel your drivers to read a fucking note! And don’t ever touch anybodys windows!
29 okt 2022 om 15:46 Kapsalon was een vette bak vlees met een paar frietjes. Gevraagd om extra kaas. Zat geen kaas op. Voor de rest geen smaak. Alleen vet dat eruit drupte.
29 okt 2022 om 9:59 De pizza’s waren vol belegen met veel smaak. Daar kan New York pizza nog wat van leren. Het bedrijf kwam zelf de pizza brengen want thuisbezorgd hield zich niet aan de afspraak!
28 okt 2022 om 21:45 Ontzettend lekker gegeten, eten was heerlijk warm en meer dan genoeg
28 okt 2022 om 16:44 De halve haan was een beetje klein en het patat was slap...
28 okt 2022 om 6:34 Ik was zeer tevreden de loempia's waren erg lekker top. En ik blijf dan ook een oude vertrouwde klant bij jullie groot gelijk dat zelfstandig vergaan zonder thuisbezorgd.nl die helpen zaken naar de afgrond.
26 okt 2022 om 10:30 Ik bestelde een linzen soep, kreeg een mini bakje uit de winkel met folie erop die je zelf moest opwarmen in de magnetron
24 okt 2022 om 15:22 Food was way too saucy and it wasn’t exactly what I ordered. Delivery was great, right in time.
23 okt 2022 om 6:34 't was als vanouds toppie lekker prima kwaliteit super bedankt Afzender Jacques van Berkel.