EETHUIS NEERBOSCH

Recentebeoordeling


4 sterren uit 4365 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Neerbosch. Meer weten? Ontdek meer

28 feb 2024 om 9:11 Lekker eten!
23 feb 2024 om 20:58 Terwijl ik deze review typ moet mijn bestelling nog arriveren het zou 45 min duren, 18:55 besteld. Contact na 90 min zeggen ze dat het nog niet onderweg is we zijn ondertussen alweer 30 min verder
23 feb 2024 om 3:55 Altijd netjes en warm eten. Goed en netjes ingepakt. Tijd is altijd verschillend maar dat hoort bij horecazaken.
28 jan 2024 om 20:51 17:30 besteld, zou 18:15 komen, was pas 19:21. En ook koud. Ik bestel hier nooit meer.
22 jan 2024 om 20:27 Op tijd bezorgd, maar de kwaliteit van het eten viel erg tegen. Friet was slap, ongezouten en zo goed als koud. De snacks hadden vrij weinig smaak. Ik ga hier niet meer bestellen.
18 jan 2024 om 23:08 Het was heel lekker en goed warm toen het aankwam. Bezorging kwam veel eerder dan aangegeven, maar bestelde ook later op de avond. Bestelling was volledig en bezorging was vriendelijk.
14 jan 2024 om 14:46 Heerlijk eten, snel bezorgd
14 jan 2024 om 2:46 Friet was koud
9 jan 2024 om 1:45 Jammer dat het minimale bestelbedrag verhoogd is. Ik ga daarom op zoek naar goedkopere opties.
1 jan 2024 om 19:35 Helaas was 1 pizza niet kloppend. (Ipv funghi een magaritha) verder was de pizza lekker. Ivm drukte duurde de bezorging iets langer dan normaal maar dat mag geen probleem zijn (20 min langer dan aangegeven)
31 dec 2023 om 21:47 Kip in roomsaus met ananas besteld. Was lekker! Alleen was de kip wel in erg kleine stukjes gesneden. Wellicht overgaan naar grotere stukken? Eet lekkerder! Bezorger was erg vriendelijk!
31 dec 2023 om 18:14 het eten was koud en mijn bestelling was niet complee