EETHUIS NEERBOSCH

EETHUIS NEERBOSCH van supersnelle snacks tot perfecte pizza's!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 4141 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Neerbosch. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 14:05 Lekker eten en aardig personeel
15 mei 2022 om 17:35 Perfect ik heb lekker gegeten top.
15 mei 2022 om 8:58 Ui vergeten… bedankt voor knoflooksaus.
14 mei 2022 om 19:52 Bestelling was niet compleet
14 mei 2022 om 10:59 Lekker eten, snelle bezorging
13 mei 2022 om 8:57 Ik verhuis naar Malden toe. Tien jaar lang met plezier besteld bij neerbosch. Altijd een andere bezorger, maar altijd snel, lachend gezicht, warm en vaak iets extra's wat ze nog in de bak hebben liggen haha....supertje. Echt een heel chille tent!!
10 mei 2022 om 19:24 Duurde heel lang, zou binnen een half uur er zijn maar duurde 75 minuten. Had een friet shoarma en een frikandel speciaal besteld. Frikandel was in orde. Friet was gort droog, en koud Shoarma was zeer vet Hoeveelheid was ruim voldoende.
9 mei 2022 om 20:06 Lekker weer!
8 mei 2022 om 20:29 Prima maaltijd, redelijk aan de prijs. En 5 euro bezorgkosten is echt aan de top.
8 mei 2022 om 0:45 Wat een ramp weer. Toch weer de zelfde fout gemaakt om hier te bestellen Bezorging duurder meer dan een uur Beetje jammer dit Ik zal volgende keer 2x nadenken of ik hier weer ga bestellen
3 mei 2022 om 14:41 Lekker eten!
3 mei 2022 om 12:24 De patat was echt niet te eten, die sate kon je oprecht geen sate noemen...